Healing, massage & friskvårdsprodukter – BrittMarie Styffe Andersson

RECONNECTIVE HEALING

Reconecctive Healing är en helt ny typ av healing introducerad av Dr. Eric Pearl. Eric Pearl arbetade som framgångsrik kiropraktor i Los Angeles 1993, när hans patienter plötsligt började rapportera att de kände hans händer utan att han rörde vid dem. Fler och fler upplevde tillfrisknande från tidigare svårbehandlade sjukdomar.

Under ett antal år har många människor världen över nu fått ta del av denna starka frekvens som av forskare, bl.a. Dr. William Tiller, beskrivs som en blandning av energi, ljus och information.

Jag fick själv ett mycket konkret bevis på healingens effekter när jag blev behandlad av Eric Pearl under ett seminarie i Stockholm för några år sedan.

Behandlingen

Helandet börjar då du kommer för en healingsession och fortsätter verka långt efter besöket. Alla individer är olika och din upplevelse av Reconnective Healing är helt unik för dig som person. Min roll är att vara en kanal för energin från universum åt dig. En Reconnective Healing-behandling upplevs oftast som mycket behaglig. Olika fysiska, visuella eller emotionella fenomen kan uppträda. Allt kan hända - och allt är rätt, inget är fel.

Under behandlingen, som tar ca 40 minuter, ligger du med slutna ögon på behandlingsbänken och bara slappnar av. Jag rör inte vid dig, utan står en bit ifrån och för mina händer över din kropp.

För bästa resultat rekommenderas (per problemtillfälle) 1-3 behandlingar i tät följd, helst inom en vecka. Bär gärna bekväma, ej åtsittande kläder. En varm tröja kan vara bra eftersom man ibland känner sig frusen efteråt. Avstå helst parfym och andra starka dofter. Healingen kan även ske på distans.

Pris

750 kronor per behandling eller 1900 kronor för tre behandlingar inom en månad. Samma pris för healing som sker på distans.


Kundberättelser

"Jag har haft problem med min sköldkörtel i över fem år och ätit Levaxin med halvbra resultat. Efter endast tre behandlingar med Reconnective healing hos Britt-Marie har mina besvär minskat så mycket att jag kunnat gå ner till halva medicindosen (med min läkares godkännande)."
"Anledningen till att jag ville prova Reconnective healing var att förhoppningsvis få hjälp med min ständiga värk i nacke, axlar och huvud. Efter första healingsessionen, som kändes som att ligga på stranden i värmande solsken, kände jag mig lite bättre fysiskt men framför allt 200 % mer lugn och harmonisk! De följande gångerna upplevde jag det som att någon varsamt masserade min nacke, och huvudet vreds fram och tillbaka utan att jag hjälpte till… Nu är jag smärtfri och har fått mycket mer energi i mitt liv! Jag är förundrad och tacksam. Hälsningar Annika i Stenungsund"
"Under flera år har jag sökt olika metoder för att få frid i sinnet utan större framgång. Det bör sägas att jag har inte gått några kurser eller gjort någon behandling utan läst böcker och letat på internet. Av någon anledning dök namnet Eric Pearl upp i medvetandet. Jag fick tag på en bok som hette The Reconnection som jag snabbt läste igenom. Den verkade vara som alla andra med ett undantag. Eric var mycket mer ödmjuk och sade ofta om hur det fungerade "jag vet inte" plus att metoden var mycket enkel. Det här kan jag väl pröva på. Jag fick tid för min första healing. Det var med undran och viss förväntan jag gjorde min första session. Jag försökte ha ett öppet sinne och bara ta emot. Det hände inte så mycket tyckte jag. En viss energiströmning i kroppen i form av rysningar kände jag. Andra och tredje gången däremot hände märkliga saker. Armar nacke och rygg började röra av sig själv utan att jag gjorde något. Detta pågick praktiskt taget under hela tiden för behandlingarna. Detta var inte obehagligt tvärtom. Efteråt kunde jag konstatera att en ryggsmärta jag haft var borta."

THE RECONNECTION

The reconnection eller Personlig Reconnection är en form av healing syftar till att accelerera din personliga utveckling. Healingen hjälper dig att hitta din livsväg och din mening i livet.

Under healingen återkopplas förbindelsen mellan kroppens meridianer och energipunkter till nätverket av kraftlinjer som omsluter vår planet och går ut i universum. Du höjer din frekvens och får en starkare koppling till allt omkring dig och till din egen innersta kärna. Man får en förändring i sitt medvetande genom överföring av ljus och information.

The Reconnection startar en djup och varaktig process som är unik för dig och för ditt högsta bästa. För många är The Reconnection en omvälvande upplevelse, som förändrar livet på många olika plan.

Behandlingen

The reconnection utförs endast en gång i livet. Innan du tar emot din Reconnection rekommenderas 1-3 healingsessioner. The Reconnection består av två sessioner med minst en natt och max 72 timmar emellan. Varje session tar ca 1 timme.

Pris

333 euro, omräknat till svenska kronor enligt gällande dagskurs. Priset är det samma i hela Europa, oavsett utövare.


Kundberättelser

"LJUS INFORMATION KÄRLEK. Dessa element som egentligen är allt fick jag uppleva under min Reconnection. Detta var en oerhörd upplevelse som är svår att beskriva i ord. Ljuset var oerhört starkt vitt med ljust rosa kanter och gick rakt in i hjärtat. Informationen bestod av ettor och nollor (binära talsystemet) som jag tror i form av datorprogram. Denna information gick också rakt in i hjärtat med en enorm frekvens. Kärleken började som starkt blåvitt ljus som pulserade fram och tillbaks i bröstkorgen för att sedan sprida sig till hela kroppen som löstes upp och blev detta pulserande ljus. Slutligen omfattade det hela rummet. Detta är min upplevelse. Fantastiskt.
Med Kärlek och Tacksamhet
Kaj"
"The Reconnection var förvånande odramatisk! (Förväntningar, hm!!!) Dock...
- Jag fick lågintensiv massage av min högra fot
- "Någonting" höll på inne i mitt huvud (inte tankar!)
- "Tryckning", som av fingrar, mot vardera tinningen
- "Tryckningar" här och var på kroppen

Efteråt en känsla av lätthet i kroppen, relativ tyngdlöshet!

Efter The Reconnection upplever jag att min intuition har förfinats och min medvetenhet har förstärkts. Jag kan också "när-som-helst" få "kontakt". Under de följande sessionerna har energiflödet successivt ökat!"
"Är en man på ca 40 år, har gjort The Reconnection, med tillhörande healing 3 ggr. Trots en brokig uppväxt med skoltrötthet, osämja med föräldrar och bröder+ skilsmässa har jag haft lyckan att kunna skapa en otroligt bra livssituation. Har allt jag kan önska mig, ljuvlig "ny" Fru, bra jobb, bra ekonomi vänner, bil, båt, bor underbart vid havet. Alltså borde jag må som en prins och vara väldigt nöjd, MEN! Är lättretad, irriterad, sliten, har tråkigt, orkar bara med min träning 1 gång i veckan och återhämtningen är väldigt låg. Orkar trots stillasittande arbete bara ca 30min promenad om dagen. Känner mig stressad, missnöjd och vilsen fattar inte vad som hänt.

I GP ser jag en annons om Reconnective Healing & The Reconnection hos terapeut Britt-Marie Styffe Andersson. Kunde inte släppa tanken på denna annons och tänker måste kolla vad detta är. Ringer upp Britt-Marie, ger en liten resumé av mitt liv och vi kommer överens om en tid då jag kan göra en Reconnective Healing för att se om detta kanske kan hjälpa mig. För ca 12 år sedan gick jag på traditionell healing, jobbade för mycket och skilsmässa mm, då var det uppenbart varför jag mådde kasst. Efter ca 6mån behandling var jag tillbaka men aldrig lika stark som förut. Nu är situationen helt annorlunda och känner att det krävs något helt annat. Ca 2 timmar efter första behandlingen med Reconnective Healing mår jag illa och skakar i kroppen. Det mattas sakta av och är över efter ca 3 tim, jag är aldrig orolig utan det känns på något konstigt sätt ändå bra, vid själva behandlingen känns ingenting speciellt. Under kommande vecka bestämmer jag mig för att genomgå The Reconnection.

1 vecka efter denna behandling kommer förändringar som på löpande band. Känner ett otroligt lugn och att jag är på väg igen, vet inte vart men att jag är på väg. Talar med människor på ett känslomässigare, ärligare sätt och ser ofta sanningen bakom problem som rädsla, ilska, avundsjuka mm dessa diskussioner känns mycket positiva. Har alltid gillat klassisk musik men nu hungrar jag efter den, spelar både ofta, högt och känner mig på något sätt ett med musiken. Lägger energi där/när det behövs och har ett oerhört flyt trots att när jag borde känna press att jag MÅSTE hinna med kan jag nu äntligen säga SKIT SAMMA, och det löser sig.

Träningen känns bra och jag blir sakta starkare. Har också fått ett förväntansfullt pirr i kroppen, mycket skönt. Löser konflikter på helt annat sätt är inte så arg utan söker lösningar istället för att låta mitt ego segra, hittar vi en lösning vinner ALLA. Så fort jag känner att mitt ego vill ha uppmärksamhet och lägga sig i mina förehavande med våra medmänniskor försöker jag stanna upp och reflektera över känslorna. Britt-Marie som enligt min uppfattning är en kärleksfull kvinna som står med båda fötterna på jorden alltid nära till skratt, har på ett tryggt, lugnt och behagligt sätt tagit mig igenom denna behandling. Är mycket tacksam över den lilla annons som kom att förändra mitt och inte minst mina medmänniskors liv.

Min önskan är att ALLA kunde göra denna behandling, jag är 100 % övertygad om att då skulle vi alla hjälpa till att göra vår värld till en mycket varmare och kärleksfullare plats, kanske paradiset är närmare oss än vi tror. Tänk om vi koncentrerade oss på att gå framåt i utveckling istället för att lägga energi på dåliga tankar, handlingar och förstå ja kanske till och med acceptera att det är VI SJÄLVA som styr och sluta skylla på andra, FÖRSÖK ALLTID TÄNKA POSITIVT.

Mvh. En som är på väg.
Ps. Vissa stunder tappar man den nya känslan men den är strax tillbaka."
"Hejsan! Nu har jag satt mig ner och ska försöka återge min upplevelse under tiden jag fick the reconnection av dig.

Första dagen upplevde jag starkast, jag kände som jag gick ur min kropp, men kände mig ändå väl förankrad i den, jag menar jag kände att jag var i rummet och skulle kunna slagit upp mina ögon när som helst men jag var ändå på fler ställen, multidimensionellt. Jag kände enorm frid, som jag var ett med alltet, jag kan på ett vis nu gissa vad människor som upplevt nära döden upplevelser menar då de säger ett med allt.

Jag hade en dialog med mig själv också som jag kan associera till mitt högre jag. Jag Inga-Lill med min personlighet som jag har i dag hade en mycket privat diskussion med något större än mig och när svaret kom så förstod jag att det var jag som svarade men ändå inte jag Inga-Lill med min personlighet jag har här på Jorden nu utan nått mycket större som jag bara kan säga är jag själv. Har väldigt svårt att förklara detta utan att det ska låta som flumerier, men min känsla är så stark.

Under tiden så for bilder fram för min syn, som om jag såg skiftningar ur tiden vad som hänt på Jorden. Jag funderade samtidigt på om jag var där så jag reste i tiden el om detta visades för mig, men jag bestämde mig för att släppa kontrollen att vilja förstå för det är så typiskt mig, jag tog emot det jag fick, jag såg bl a sfinxen och han var med även då jag slog upp ögonen så jag tog det som ett budskap. Under tiden jag låg på britsen så kände jag kraftigt nått som blåste i min panna, jag kände stundtals som elektriska stötar i ena benen (det gjorde inte ont).

När vi var klara så berättade Britt-Marie att hon fått till sig orden Grandessa men det kunde också varit Grandtessa el Tessa, jag tog med mig namnet och satte mig i bilen för att åka hem, jag tog där upp min mobil och skulle sätta på volymen igen som jag haft på ljudlöst under tiden, till min förvåning ser jag 333 på min display, jag skrattar för mig själv och tänker att bättre hälsning kunde jag väl inte få...

När jag kommer hem så har jag en boktidning i min brevlåda från en bokklubb som jag är medlem i, jag slår upp den och möts av en bok med en bild på omslaget av den egyptiska sfinxen, det är en vishets saga. Jag beställer genast boken eftersom jag känner att en är till mig.

Nästa dag åker jag till Britt-Marie igen för att fortsätta återkopplingen som görs under två dagar. Denna dag blir lugnare, jag reser i tiden igen men känner enorm lugn, jag känner att jag är ett med alltet igen och att vi är så mycket mer än bara en kropp och att vi egentligen inte behöver vara så rädda som vi människor är, denna vetskap har vi människor djupt där inom oss och gårdagen hade jag fått prata med mig själv om det. Jag känner smekningar på min kind och orden att jag aldrig är ensam, jag känner vindar som blåser på mig igen, som att de aktiverar vissa punkter i mig, jag känner en helhet utan dess like och möts av orden "Välkommen, nu är du återkopplad" av Britt-Marie.

Några dagar senare dimper min bok ner med sfinxen på omslaget, huvudpersonen i den heter Tess, behöver jag säga mer….
/Inga-Lill, Lidköping"